Man - Fri 09:00 - 17:00
Sat - 10:00 - 14:00

+45 33338800
+45 33142323

Glimpse of Persia


Overnatninger: Teheran (1 nat), Shiraz (2 nætter), Isfahan (2 nætter), Kashan (1 nat)

Højdepunkter:

Teheran: Arkæologiske museum i Teheran, Treasury of National Jewels og Golestan Paladset.

Shiraz: Gamle Persepolis og Pasargadae, samt digteren Hafex gravsted.

Isfahan: Iman pladsen samt Imam moskeen, Sheik Lotfollah moske, Ali Qapu paladset og basaren

samt Chehel Sotun Paladset.

Kashan: Bagh-e Fin parken og traditionelle huse.


Dag 1

Tehran

Ankomst I Teheran (Lufthavn IKA), hvor vi mødes og tager til hotellet. Om eftermiddagen besøger vi tæppe museet og derefter nyder vi en velkomst middag i Darband området.

Dag 2

Tehran-Shiraz

En hel dag med sightseeing i Teheran, som inkludere besøg til Golestan Paladset (verdenskulturarv), det arkæologiske museum og Treasury of National Jewels museet. Efter en hel dags oplevelser i Teheran flyver vi til Shiraz.

Dag 3

Shiraz-Isfahan

En hel dag med oplevelser i Shiraz, inklusiv Na-Sir- Ol-Molk (Pink) Moske, Narenjestan Ghavam’s Have, Ali Ebne Hamzeh Holly Shrine, Karim Khan Citadel, Khan’s teologiske skole, Vakil Basar og Mosheer.

Dag 4

Shiraz- Isfahan

Vi køre til Isfahan. Undervejs vil vi besøge Persepolis, som er klassificeret som verdens kulturarv derefter besøger vi det strålende stadium fra Achæmenide dynastiet og vi afslutter dagen emd besøg til den første hovedstad af det Persiske Imperium Pasargadae, som er klassificeret som verdensarvs sted.

Dag 5

Isfahan

En hel dag med oplevelse i Isfahan, hvor vi vil besøge Iman Nashah-e- JahanPladsen (verdenskulturarv), samt Abbasi Iman Moske og Sheik Lotfollah Moske og til slut Ali Qapu Paladset.

Dag 6

Isfahan - Kashan

Om morgnen vil vi besøge Jam’e Moske (verdenskultur arv). Om eftermiddagen kører vi til Kashan, undervejs vil vi stoppe ved landsbyen Abyaneh og opleve den historiske landsbys rødlige nuance.

Vi kører derefter videre til Kashan, hvor vi overnatter.

Dag 7

Kashan - Tehran

En halv dag med oplevelser i byen Kashan, hvor vi vil besøge Fin Garden (verdenskultur arv) og byens traditionelle huse. Derefter retter vi ruten mod IKA lufthavnen, hvor I flyver hjem.

Personlige oplysninger (identiske med pas)

Du kan tilføje 9 flere deltagere på denne tur


Flere deltagere