Man - Fri 09:00 - 17:00
Sat - 10:00 - 14:00

+45 33338800
+45 33142323

KhoozestanDag 1

Ankomst til Teheran

Ankomst til Teheran (IKA lufthavn), hvor vi mødes og hilser på hinanden. Derefter vil I blive transporteret til hotellet. Om eftermiddagen vil vi besøge tæppe museet og derefter vil vi nyde en velkomst middag i Darband bjergene.

Dag 2

Teheran

En hel dag med sightseeing i Teheran, om inkludere Golestan Paladset (verdenskultur arv), det arkæologisk museum i Teheran og Treasury of National Jewels museet.

Dag 3

Teheran - Ahwaz

Vi kører fra Teheran til Ahwaz, undervejs spiser vi morgenmad, hvorefter vi fortsætter til byen Khorramabad, Falakel-ol- aflak slottet. Endvidere stopper vi også i byen Dezfool, og til slut overnatter vi i Ahwaz.

Dag 4

Ahwaz

Dag 4 består af besøg til Shush området, hvor vi besøger Apandana paladset, Ardeshir Paladset,Shush slottet, hvor vi derefter spiser frokost og tager mod Choghar zanbil, hvor vi vil besøge byen og derefter tage imod hotellet.

Dag 5

Shooshtar

Vi tager til Shooshtar, hvor vi besøger Aqua Building i Shooshtar. Vi spiser derefter frokost og fortsætter videre til Dezfool, hvor vi skal opleve byens traditionelle marked. Efter besøget, tager vi tilbage mod hotellet.

Personlige oplysninger (identiske med pas)

Du kan tilføje 9 flere deltagere på denne tur


Flere deltagere