Man - Fri 09:00 - 17:00
Sat - 10:00 - 14:00

+45 33338800
+45 33142323

Persian Treasury

Interessant for dig! 
Turens længde: 10 dage.

Højdepunkter

Teheran: Arkæologiske museum i Teheran, Treasury of National Jewels museet og Golestan Paladset.
Shiraz: Gamle Persepolis and Pasargadae og digteren Hafex gravsted.
Kerman: Bam and byens kulturelle landskab, Sarvestan Palaset, Maharlou sø og Ganjali khan complekset.
Yazd: Zoroastrian fire templer, Tower of Silence, Jam’e moskeen, traditionelle huse og Dowlat  Abad vind tårn og have.
Isfahan: Iman pladsen samt Imam moskeen, Sheik Lotfollah moske, Ali Qapu palace og bazaren samt Chehel Sotun Palace.
Kashan: Bagh-e Fin parken og dens traditionelle huse.

Dag 1:

Teheran

I ankommer til Teheran (IKA lufthavn) hvor i vil blive mødt og budt velkommen, derefter vil der være transport til hotellet. Om eftermiddagen besøger vi tæppe museet efterfølgende af middagved Darband bjerget. Èn overnatning i Teheran.

Dag 2:

Teheran – Shiraz (en flyrejse)

En hel dag med sightseeing i Teheran inklusiv Golestan Paladset (Verdenskulturarv), det  arkæologiske museum i Teheran, Treasury of National Jewels museet. Om aftenen flyver vi til Shiraz. Overnatning i Shiraz.

Dag 3:

Shiraz

En heldags udflugt for at besøge Gamle Persepolis (Verdenskulturarv), den smukke scene ved Achaemenid dynasitet og paladset Pasargadae (verdenskulturarv), samt den første hovedstad i det Persiske Imperium og Cyrus The Great’s grav. Om aftenen vil vi besøge den berømte Iranske digter Hafez’s gravsted. Overnatning i Shiraz.

Dag 4:

Shiraz og Kerman (Transport i bil til Kerman: 571 km)

Vi starter dagen med at kører til Kerman. Undervejs vil vi besøge søerne Bakhtegan og Maharlu (kendt for dens lag af salt på søen) og Paladset Sarvestan Sassanid. Overnatning i Kerman.

Dag 5:

Kerman

En heldags udflugt til Bam for at besøge Bam og byens kulturelle landskab (verdensarv sted), derefter kører vi tilbage til Mahan for at besøge det den kongelige Shazdeh have (verdensarv  sted) og Shah Nematollah Vali mausoleum. Overnatning i Kerman.

Dag 6:

Kerman og Yazd (Transport i bil til Yazd: 361 km)

Vi starten dagen ud med at besøge Bazaaren og Ganjali Khan komplekset. Derefter kører vi mod Yazd. Om eftermiddagen vil vi besøge Dowlat Abad vind tårn og have (verdensarv sted). En overnatning i Yazd.

Dag 7:

Yazd og Isfahan (Transport i bil til Isfahan: 300 km)

En heldags tur med sightseeing herunder Zoroastrian fire templer, Tower of Silence, Jam’e moskeen og traditionelle områder samt Amir-Chaqmaq komplekset. Om eftermiddagen kører vi til Isfahan. Overnatning i Isfahan.

Dag 8:

Isfahan

En heldags sightseeing herunder Iman Naghsh-e- Jahan pladsen (verdensarv sted), Abbassi (Iman) moskeen, Sheik Lotfollah moskeen, Ali-Qapu Palads og Bazaar, Chehel Sotun paladset (verdensarv sted) og tre berømte broer Khadju, Siyosepol and Shahrestan on Zayandehrood søen. Overnatning i Isfahan.

Dag 9:

Isfahan – Kashan (Transport i bil til Kashan: 205 km.)

Vi starter dagen ud med at besøge Isfahan’s Jam’e moske (verdensarv sted), hvorefter vi kører til Kashan. Undervejs vil vi stoppe ved Matinabed for at besøge ørkenlejren, sandklitter og til sidst prøver vi Kamel ridning. Overnatning i Kashan.

Dag 10:

Kashan – IKA lufthavn (Transport i bil til IKA lufthavn: 220 km.)

En halvdags sightseeing inkluderet Fin Garden (verdensarv sted) og dens traditionelle huse. Derefter køres der mod IKA lufthavnen, hvor i flyver hjem.

Grupperejser

Rejse informationer:

  • Gruppens størrelse: 15 personer
  • Kost: helpension (morgenmad, frokost og aftensmad)
  • Indkvartering: 5 og 4 stjernet hoteller
  • Transport: fly samt chartret bus

Personlige oplysninger (identiske med pas)

Du kan tilføje 9 flere deltagere på denne tur


Flere deltagere