Man - Fri 09:00 - 17:00
Sat - 10:00 - 14:00

+45 33338800
+45 33142323

Ski Tours


Iran er en populær ski destination i Mellemøsten, ikke kun for lokale ski entusiaster, men for folk i hele verden. Iran er blevet berømt for højden af deres ski resorter, lange ski sæsoner og pulverformet sne.

Der er en masse ski resorts i Iran, mange af disse er befinder sig i Albors bjergene, tæt på Teheran. I blandt disse ski resorts i Tehran er Dizin (det største og mest  populære) og Shemshak betrægtet som de bedste. 

Vi tilbyder ski ture og kombinerede turpakker for dem, der ønsker at rejse til Iran for at besøge landet og/eller nyde skiløb i landet. Turistguiden vil møde dig i Iman Khomeini Lufthavnen og vil straks transportere dig til skisportsstederne. Skiløbere vil blive indkvarteret på skistedets hoteller eller hotellet og hytter i nærheden.
DIZIN SKI RESORT

Dizin skis resort blev etableret I 1969, resortet er beliggende nord for Teheran i Alborz bjergkæden. Skisæsonen i Dizin varer længere end europæiske  skisportssteder (medium november til maj), hvilket Iran er kendt for. Endvidere er Dizin en de 40 højst beliggende skisportsted i verden, den højeste skilift er 3600 m.,

hvilket er succeskriterier for en god og lang skisæson. Det hele omfatter tre telehytter, to skilifte, syv tele ski og en hammer tele ski. Til sidst er Dizin velbesøgt på baggrund af deres fysiske og tekniske egenskaber, herunder banernes hældning, længde og det stedet hvor konkurrencer og løb afholdes, samt deres faciliteter.
SHEMSHAK SKI RESORT

Shemshak er et skisportssted beliggende nordøst for Teheran i Alborz-bjergkæden. Shemshak startede sin aktivitet i 1959 og anses i dag for at være et af de bedste skisportssteder i Iran. Shemshak har en højde på 3050 m, og feriestedet er kun 60 km nordøst fra Teheran, samtidig er de tæt på Damavand bjerkæden.

Shemshak omfatter to skilifte, tre parabol teleskier og to hammer teleskier. Pisterne ligger i en højde af 2550 m. til 3050 m. over havets overflade. Feriestedet omfatter to hovedskråninger, hver med en stolelift og flere elevatorer. Der er også  belysningsfaciliteter til natski.